26 Januari

Vad tiden springer iväg när man har mycket och göra, känns som att det var december igår.
Har haft fullt upp med jobb, planreing kring bröllopet, jul, nyår, fira nära och kära så hinner nästan aldrig sätta mig ner och ta mig tid till att skriva här. Men som sagt det har hänt en del.
Vi har kommit så långt vad det gäller vårt bröllop. Vi är exakt där vi vill vara. utan att stressa. Känner att jag stressar med allt annat så bröllopet är något jag verkligen inte ska kopplas ihop med stress eller något annat dåligt för en.
Så vi har iaf beställt, bokat och fixat en massa! :)
Alla inbjudningar är ute och snart hoppas vi att alla har svarat! vi har köpt våra fina ringar, älskar min ring såååå mycket, en så underbart vacker diamnatring. Något jag verkligen inte tänkt mig från början men när vi kikade runt och provade en hel del så bara sa det klick! Vi har valt och beställt näsan alla kläder till bröllopsföljet. Mina tärnors klänningar är beställda, min sambos kläder är beställda och min klänning är i full gång att sys upp!!
Just det jag har inte berättat om hur det har blivit med min brudklänning.
Jag var ju överlycklig att bröllopsbutiken Noelle i Kalmar kunde ta hem den klänningen jag ville ha även om de inte sålde just de märket hos sig, så super gulligt. Dock gjordes tyvärr inte denna kläning längre, brudbutiken jag var hos nere i Malmö hade tyvärr glömt att ta ner den från sin sida:( så jag trodde ju att den fortfarande gick att beställa. Men men inga sura miner, hon som äger butiken i Kalmar var så snäll och erbjöd sig att hjälpa mig på bästa sätt, antingen skulle hon kika runt och försöka hitta en liknande klänning åt mig eller så föreslog hon att vi satt ner tillsammans och skissade på en helt egen klänning och använda oss av de element jag gillade i den andra klänningen (då hon också är designer och precis har slppt sin egen kollektion i sin butik). Så så blev det, så vi syr upp en helt ny originell klänning till mig! är så spännande, var inne i butiken i december och tog mått på oss allihop för våra kläder. så framåt mars ska i få komma och prova för första gången!!! iiiihhh!! så jäkla pepp! Åh jag är så himla glad, allt faller på plats och funkar så himla bra!
Har ju även bokat vigselförättare och varit på möte med vår bröllopskoordinator för en vecka sen och även träffat en av violinisterna som ska spela under vigseln och minglet efter.
Allt känns bestämt och rullar på så bra, ska ner på möte igen i april då vi ska få prova ut mat, tårta, snittar, viner och annat!! kommer bli så himla kul!!
Vi har ju inte skrivit ut tidigare vart vi ska ha vårat bröllop då inbjudningarna inte har varit ute, men nu är allt ute och folk vet om allt dem behöver veta hihi, vi kommer att ha vårat bröllop nere i Ystad på Ystad Saltsjöbad och vigseln kommer att hållas på den vackra stranden. Känns verkligen som OSS! vi är så nöjda med allt vi har kunnat hitta och all hjälp vi har fått hittills, dem är så duktiga där nere med allt. Underlätta så mycket när allt kommer att ske på samma plats.
Snart ska vi boka in möten med floristen, fotografen och vigselförättaren och när alla gäster har svarat ska vi börja med bordsplacering och skicka ner vår lista på våra gäster som ska bo på hotellet och vilka olika rum de ska ha. sen blir det beställning av menykort och vigselprogram!
 
Nu ska jag försöka att träna lite och efter det lugn och ro innan jobb ikväll. ha det fint!
 
Lite bilder från när vi var i buyiken i december och testade allt och tog våra mått:)
 
 
 
 

zarahkay.blogg.se

Mode. Musik. Familj. Mitt Liv.

RSS 2.0