13 december.

Oj och snön har precis kommit till vår lilla stad! så underbart att sitta inne dricka något varmt, tända alla småljus i lägenheten och kika ut! :)
 
Jag hade tänkt att skriva fortsättningen på vår bröllopshelg, vilket var menat mycket tidigare men när det kommer mycket emellan så pausar man ibland :P
 
17.08.26 Vår bröllopsdag!
 
Oj oj oj! dagen började med att klockan ringde vid 07.20 då vi väntade frukost på rummet 07.30. knackade på dörren och en vagn med allt vi beställ kvällen innan kom upp! frallor, pålägg, frukt, juice, kaffe och  massa gott! vi bestämde oss för att duka upp allt ute på vår balkong så vi kunde njuta av den härliga morgonen!
så underbart!
Vi hade förberett vars en morgon gåva också så vi passade på att ta dessa nu på morgonen då det var saker vi skulle ha på oss under bröllopet, jag hade även skrivit ett brev till min blivande make där jag kunde få ner allt jag ville säga honom innan vi gifte oss. Hade aldrig kunnat sitta och säga det utan och böla, vilket inte hjälpte med brevet för det slutade med att vi båda satt och grätt i varandras armar! <3 
Jag gav min man ett par fina manschettknappar i silver och av min blivande man fick jag ett halsband i vitguld med en vacker berlock med hans hjärtslag graverat på! <3 Vi hade bestämt och hittat våra gåvor tillsammans.
Att jag fick en berlock med hans hjärtslag på var då tanken från början var egentligen att vi båda skulle ha vars en vigselring med den andres hjärtslag på, men sen hittade jag en så vacker diamantring som jag valde istället, så då tog vi hans härtslag på ett halsband till mig istället.  
 
Efter frukost hade vi lite tid för oss själva med dusch och förbereda allt som skulle fram innan mina tärnor kom upp till mig och min blivande man skulle ner till sina marskalker i ett annat rum bara nedanför oss.
Vid 09.00 knackade det på dörren och då kommer min maid of honor och syster Jennie plus min andra syster och tärna Lillfi. innan alla hinner komma tillrätta och på sina rum så kommer det en hel del och hälsar på, vi får även 2 bröllopspresenter på vårat rum. En ifrån mina svärföräldrar och en i från mina föräldrar med familj! otroliga gåvor, fattar inte att det kan existera så mycket kärlek! efter det började förberedandet av The Bride! Me!
Jag, mina tärnor/systrar och en barndomsvän till oss som skulle sminka mig och fixa min frisyr plus vår fotograf var uppe i sviten! var så himmla kul! kändes nästan overkligt!
Från den ena balkongen emot havet kunde vi se förberedelsena på stranden för vår vigsel!
Vi hade betällt upp både champagne och lunch på rummen, även grabbarna fick öl, champagne och lunch på sitt rum. 
Mina föräldrar kom upp en gång till innan allt var klart för att ge mig en present innan bröllopet/vigseln, åh blir nästan årögd när jag skriver om det. Jag fick något gammalt, något nytt, något lånat och något blått. (something old, something new, something borrowed and something blue) detta bestod av farmors gamla vigselring, slöjan som mina föräldrar köpt till mig, en fin vit brudnäsduk som min mormor hade när hon gifte sig och ett blått strumpeband som var köpt tillsammans med min brudklänning! åh vi alla satt och bölade tillsammans, var så underbart att få ha med en del av min mormor och farmor som inte lever längre, kände att dem var med mig på ett sett.
Efter detta skålade vi med champagne och åt sedan lunch, tiden gick alldeles för fort, snart kom floristen med alla våra vackra blommor! och sen var det dags att piffa till det sita för att snart kliva i brudklänningen! iiiih!
efter detta var det dags för fotografen att försvinna och vi fixade det sista själva för att sedan börja röra oss neråt emot vigseln!
Linda vår bröllopskoordinator kom upp och mötte oss och hjälpte oss med alla saker ner.
Det roliga är att innan fotografen gick säger hon "glöm nu inte blommorna sen"
och vad gör vi? jo glömmer blommorna på rummet så syster och koordinator får spinga tillbaka och hämta dem, 5 minutr har nog aldrig känts så långt tidigare!
OMG! nu var jag nervös!!!
14.00.
Vi stod i position och violinisterna började spela och mina tärnor började gå, strax efter dem kommit på plats börjar pappa och jag gå emot stranden och allt är så vackert! nervös och skakar som en marcas haha men så lycklig!
Vigseln blev precis som vi tänkt oss, allt belv helt perfekt! många skratt och tårar kom det och vädret var helt perfekt!
 
När vi hade gått upp tillbaka till terrassen och vigseln var avslutad, kom alla gäster upp och brudskålen med en vacker champagne pyramid kunde serveras! Vi kom ut genom dubbeldörrarna som mr och mrs Zak! alla lyckönskade oss och efter lite snittar, champagne och mingel smet vi iväg tillsammans med fotograf och två i brudföljet för att fotograferas.
Fanns så många vackra platser att fånga och vi hade den bästa fotografen! kände oss så väl omhändertagna! otroligt duktig!
ett foto med tillsammans med alla gäster ute på bryggan fick avsluta fotograferingen och vi begav oss emot festsalen!
 
17.00
Allt var så vacker inne i salen! allt gick i vårt färgtema, ljuslila och vitt! 
trerätters middag, med tillhörande dyrck, tårta och senare ett stort gottebord serverades under kvällen och en bar fanns för att beställa brudens drink, brudgummens drink eller vad man behagade. Lekar hade förberetts av maid of honor och best man, även en del del vackra tal hölls! Vi hade ett bildspel som rullade hela kvällen i bakgrunden med bilder ifrån det att Sebastian och jag träffades tills nu, dessa 14 år har varit helt otroliga och att ha dem i bilder bakom oss på storbild kändes som att vi fick uppleva allt igen! 
Under kvällen skrev alla gäster fina hälsningar i vår gästbok där vi även hade satt en poloridkamera så de kunde sätta in en rolig bild ifrån kvällens gång! var så roligt att se och läsa allt dagen  efter sen! :)
Vi festade hela natten lång och vi var inte i säng förrän kl. 04.00.
Dagen efter hade vi en samlad frukost/brunch tillsammans med de gäster som bodde på hotellet, den hölls ute på terrassen! dagen efter var inte lika fint väder, det ösregnade nämligen. som tur var satt vi under tak hehe :).
Men alla var nöjda och vi hann med att tacka alla innan de flesta åkte hem. Vi och några till stannade kvar och badade inne i spaet fram till ca. 14.00 :)
Jag och min man stannade ju kvar 2 nätter till efter söndagen och det var så skönt att kunna ta det lugnt och bara njuta av att vara nygifta, vi slappade vid poolen ute i solen då det fina vädret kom tillbaka, drack champagne i mängder och åt gott! Kunde inte blit bättre!! åh jag ryser när jag tänker på det!
När vi sedan checkade ut bokade vi in grand sviten igen till samma helg nästa år på vår årsdag! kommer att åka tillbaka och stanna fredag till söndag med de vänner som kommer att vilja följa med! 
 
åh jag bara njuter när jag skriver om vår helg! vill tillbaka och bara uppleva allt igen! men allt blev helt perfekt och som vi ville! och jag är så glad att nu vara gift med min bästa vän och största kärlek!<3
 
Bildbomb!!! <3 :))
 
 

zarahkay.blogg.se

Mode. Musik. Familj. Mitt Liv.

RSS 2.0