31 Mars.

Snart april, shit! men härligt ju, e min, syrrans och pappas månad, pappa fyller år redan i mån!
Har så mkt kul planerat nu i april och maj, lr ja mestadels i maj, kan dock inte skriva ngt här, e ju för att min syster fyller 30, så kan ju inte avslöja ngt ;)
 
Är det någon mer än jag som inte fattar det här med sommartid och vintertid, är det inte bara överdrivet?
usch det var verkligen inte roligt att ställa fram klockan på lördagnatten, jobbade 14-21.30 på lördagkvällen och skulle upp och jobba min delade tur 7.30-13.30 och sen tillbaka och jobba 16-20.30, orkade knappt upp och var väldigt trött där på söndagkvällen sen, men älskling och jag tog hem och delad epå en pizza och delade en öl hehe :) men men efter att ha jobbat fre, lör och sön så var det himla skönt med en ledig måndag och kunna sova ut lite:), nu har jag tis kväll, ons kväll och tors kväll, sen är jag ledig i 4 dagar!:) gutt.
min 4.a dagars ledighet är riktigt helig! det är den man alltid längtar efter, känns inte riktigt dock som att det var 6 veckor sen sist, det var ju då vi kom hem ifrån DR jag och älskling, herregud vad tiden går!
 
På tal om Dominikanska Republiken så tänkte jag slänga upp lite fler bilder därifrån:)
 
Nu kommer snart syster och hälsar på, då bär det av in till Kalmar och sen hem för att plugga! Har ju haft vår alra sista lektion! så himla skönt, men har fortfarande lite arbeten som ska in så pluggandet fotsätter....:P hehe
 
 

Shopping!

Då var man där igen, shoppat lite smått hehe :P har iaf äntligen köpt det jag velat ha en längre tid nu, ett par Jeffrey Capbell Foxy Shoes och en Crystal Bra!
e så snygga och jag e så nöjd med köpet eftersom jag hade rabatt och allt:) 
Både skorna och BH.n kommer ifrån Nelly.
Whats new då? ja jag hade min alra sista lektion i går, känns riktigt skönt, gutt att slippa tjata på mina arbetskamrater om att byta med mig varje torsdagkväll som jag jobbat bara för att kunna gå på lektionerna, men dem har varit så himla snälla och verkligen ställt upp på mig för att jag skulle kunna gå och bli klar med allt:)
funderar lite på att ta tag i att verkligen plugga, en riktig linje, nu när jag ändå är sugen menar jag och fått tillbaka lite plugg gnista igen aja vi får se hur det blir i framtiden har inte råd eller tid att söka nu detta året så har ju lite betänketid:)
Förra helgen var himla trevlig, vi hade mysig filmkväll min syster, jag och mamma på fredagen och på lördagen åkte vi hem till en kompis som fyllt 35 år och överraskade med presenter, mat och vin!:) grillade för första gången i år och det var super gott! älskar det!
 
Denna helgen blir vädligt lugn hehe, jobbar ikväll, i morgon kväll och hela lördag dag + kväll :P
Lite synd då min familj ska fira underbara pappa i em/kväll vilket jag tyvärr missar, men kanske hinner kika förbi efter jobbet 21.30 hehe :P.
 
Men jag får önska er alla en riktigt fin helg!
 
 
 
 
 

18 Mars.

Ledig tisdag och den har spenderats med älskling:) haft över lite folk på kaffe och umgåtts lite, var trevligt:)
Hade tänkt träna idag men fick ta tag i städning ist, får se om jag hänger på syrran ner till gymmet ikväll sen.
 
Hade en trevligt och lugn helg, umgåtts med nära och kära en hel del
Var även på tjejkväll i lördags hos Magda:) lika trevligt som vanligt!:) vi hade funderat på att gå ut men blev bara hemmakväll ist, men det är trevligt det med:) drack gott, hade massa gott och äta och härligt sällskap, kan aldrig bli fel;)
Hade på mig min nya tunika ifrån nelly, fin och bekväm:)
Har den i strl. XS, den sitter bra förutom att den är mycket längre på mig än vad den är på modellen på bilderna när man beställer den, jag fick använda ett tunt svart skärp för att få den i en snygg längd:P
 
 

Inspo Of The Day!

Är det någon mer än jag som har vårkäsnlor? :)
Åååh är så härligt när det är sol, torrt på marken och det bara luktar av vår!
 
Sitter iaf här hemma och väntar på att gå till tandläkaren, weeeiii hehe:P måste tillbaka då det isar och sååå ont i den tanden dem lagade i januari :/ kan tugge på den sidan inte heller dricka varken varm eller kall dryck:( men men hoppas dem fixar det.
Sitter också här och smider fina planer inför min systers 30 årsfest!:) kommer att bli så awesome!!!:)
 
 
Bilderna är lånade ifrån Lookbook.nu

6 Mars.

Äntligen känner jag mig mycket piggare:), har ledig dag idag så slapp sjukskriva mig någon mer dag:)
Imorgon är det dags för jobb igen, jobbar hela helgen men som jag skrivit tidigare ska jag även på 20-års fest i helgen:) min sambos kusins flickvän fyller år, ska bli trevligt, hon har hyrt baren/klubben här i lilla nybban, så hon beskrev det som en utekväll, kommer även bjudas på lite drinkar vad jag fattade det som, blir väldigt trevligt tror jag!:)
Har fått hjälp i veckan att hämta ut ett paket jag väntat på ifrån Nelly, som vanligt ;)
ett par super snygga jeans och en lite sportig tunika:) beställde även ett linne, men tyvärr tyckte jag inte så mycket om det när jag väl provat det, synd för det var en himla snygg färg, men men är väl bara bra att jag kan skicka tillbaka ngt oxå hehe :P
 
Iaf. nu ska jag nog sätta mig i soffan o dricka lite te och ta en rostad smörgås:) innan älskling kommer hem ifrån Sthlm, har saknat honom så mkt!:) känns skönt o ta det lugnt och vara hemma en torsdagkväll, brukar ju annas vara på lektion 17-20, men eftersom jag fortfarande är lite snuvig och hostar lite så stannar jag hemma ikväll så att jag verkligen kan jobba helgen:)
 
 
Detta är vad jag behöll av kläderna jag beställde:)
 
 
 

4 Mars.

Tiden går verkligen super sakta när man bara ligger hemma och gör ingentingt, är helt utmattad och ändå så som sagt så gör jag verkligen nada! hade hoppats på att kunna gå och jobba i mån och komma igång med livet igen men se det ville sig inte hehe :P får vila i mån med sen e jag ledig torsdag så hoppas man på att orka jobba helgen, men det ska väl gå:) ska ju även på 20 års fest till helgen:) hoppas att man inte behöver hoppa över den också.
Försöker iaf bli piggare genom att surpla i mig en hallon/blåbärs smoothie, riktiga super bär ju!:)
 
iaf, tänkte slänga upp lite bilder på lite shopping ifrån resan, handlade inte så mkt där nere faktiskt men blev lite :) fick även med mig saker hem ifrån flygplatsen hehe :P
Jag fick ett set med 3 st sminkväskor från VS av min älskling, sen köpte jag en passbok till mig och en passbok till min syster:)
där nere handlade vi en fin tavla som vi inte fått upp än, måste köpa ngt att spänna upp den på, satt ju på en ram där nere men kunde inte få hem den på det viset så vi fick den ihoprullad:P
Köpte även lite "dåliga" ;) saker också så som alkohol och cigarrer ;) mkt goda cigarrer faktiskt med vanilj och choklad smak:) i mitten på den bilden står en flaska rom, på denna är det en bild på mig och Sebbe, denna fick vi köpa när vi skulle ut till paradis ön, då tog dem ett foto på oss innan vi åkte, sen när vi kom tillbaka så hade dem den klar :) lite häftigt  hehe:)
 
 

3 Mars.

Usch......ligger hemma i en riktig hemsk förkylning suck!
hatar att vara sjuk, allt som man borde göra blir uppskjutet och man kommer ifrån träning och plugg o allt:/
var dålig redan i fredags men jobbade ändå lördagen, skulle jag inte gjort märkte jag, usch
Skulle ha gått på härlig 30-års fest på lördag kvällen men fick passa det då jag mådde piss.
 
aja orkar inte skriva så mkt idag tyvärr men uppdaterar med lite bilder ifrån förra helgen då jag var på tjejkväll och firade en vän som fyllde 27:)
Blev bjudna på drinkar, kex, ostar och massa goda snittar:) var super trevligt, körde även ett litet quiz som Emma, som fyllde år hade satt ihop:), jag o min lagkamrat vann hihi, därav den sista bilden med våra fina guldmedaljer ;) hehe. Dem andra skulle vidare ut sen men jag hoppade det, kände att jag inte hade råd, så drog vidare till min älsklings kusin där dem satt o spelade poker o umgicks, var mkt trevligt:)
 
 

zarahkay.blogg.se

Mode. Musik. Familj. Mitt Liv.

RSS 2.0