Midsommarafton!!

Glad midsommar mina vänner!! 😄😘☀️🌸
Firar denna underbara dag med mina vänner, blir god mat, god dricka, kubb, pool och jacuzzi! Kmr bli så härligt! 
Njuter av en ledig dag!

Puss o kram



16 Juni.

Äntligen!!!
 

Nu har jag äntligen min fritid tillbaka! är sen i lördags färdig med skolan! så skönt att slippa lägga en massa fritid på att plugga när man jobbar 85% samtidigt, har funkat men inte varit jättekul. Frihet du är välkommen! ;)
 
Ja det har ju hänt en del sen senast jag skrev, vi har firat miin syster rejält med bowling, fest och tjej resa till London!! varit så underbart kul och jag kommer snart lägga upp bilder ifrån allt:)
Haft underbart väder till och från hunnit spendera en hel del tid ute, grillat med familjen, varit på mysig picknick med älskling, varit på härlig studentskiva och äntligen har Fotbolls VM börjat!! I helgen bunkrade vi upp här hemma hos oss för fotbolls tittande, med öl, familje pizza och snax massa polare, både fredag och lördag! :)
Var så härligt, förutom att jag satt hela veckan med att skriva in alla arbeten jag redan skrivit för hand till datorn för att skicka in så har jag haft en super härlig helg!
 
Bara hoppas på att Brasilien går långt nu, Final hoppas vi ju på då jag satsat 100 kr på dem, alltid trogen mitt Brasilien i VM! Vi är ett gäng som brukar satsa en summa på vilket lag som kommer att ta hem det, denna gång blev vi ganska många så 1200 kr i potten, det ni! ;)
 
Hoppas alla har en härlig månag, för jag njuter av ledig fritid!:)
 
 
 
 

zarahkay.blogg.se

Mode. Musik. Familj. Mitt Liv.

RSS 2.0