Bang Bang There Goes Your Heart

Good Morning!
 
Jaha då har ju älsklingen börjat jobba igen och han kommer att vara iväg i veckorna, hade ju vant mig vid att han var hemma nu när han haft 2 veckors ledighet, ja ja det e bara att vänja sig vid att han e iväg igen hehe :P
 
Boostar min morgon med super frukost :P hehe
Kaffe, Vatten, Actimel och en stor Smoothie!:)
 
Annars då?
Gjort massa morgon träning här hemma, kommit ifrån den där diciplinen man hade i höstats med att ta mig ur sängen och ner till gymmet innan jobbet, men men alltid bra att köra på här hemma också med massa träning.
Ska iaf ner i morgon direkt efter jobbet 13.30, känns skönt o sluta tidigt i mån:)
 
Har äntligen fått hem min fina julklapp ifrån min älskling!:) hihi två paket med Guilty Pleasure Scrub så i morgon blir det body scrubing efter träningen :)   
Är så härligt den luktar så fruktansvärt gott och huden känns så len och fräsh efter! den ena som jag haft nu innan med Coffee/Cocoa luktar verkligen kaffe och choklad, tummen upp för den!
Har även fått hem den nya scruben med Coconut/Lime så ska snart testa den, älskar kokos! hihi men tror jag sparar den till innan mexico, känns lite mer som en sommardoft så vill köra på den när vi ska till värmen hihi:)
 
 
 

Sjunde Januari 2015.

ja det var ju ett tag sen man skrev ngt här.....
 
Ja hela december har varit så stressig, kan inte fatta hur jag ens orkat med hälften hehe
Har jobbat, jobbat och sen jobbat lite till plus hunnit fira födelsedagar, jul, årsdag och nyår:)
 
Men har ändå varit mysigt och trevligt, firade jul tillsammans med hela familjen, var utgång på juldagen, var ute på fin middag för att fira 11 år med min älskling och firade nyåret hemma hos våra vänner så har varit himla kul också.
Men är så skönt att alla helger är över nu, för en annan som inte är ledig hehe, känns att man kan komma tillbaka lite till rutiner och lite lugn och ro ibland hehe :P
 
 
Nu längtar man bara till februari, åh vi har ju bokat våran resa till Mexico!!! kommer att åka till Playa del carmen den 16 februari och stanna där i 2 veckor, allt som allt får jag 26 dagar ledigt i sträck, kommer att bli så underbart skönt att bara njuta av livet!!:)
 
Vårat hotell iiiiihhh
 
 
Bjuder på lite bilder ifrån jul, fin middag och nyår
 
 
 
 
 
 
 

zarahkay.blogg.se

Mode. Musik. Familj. Mitt Liv.

RSS 2.0