30 September

uuuuhh, jag e så seg idag hehe :P trött som fasen, steg inte upp förrän 10.20 hehe, jobbat extra helg, började 07.00 igår och sen på kvällen körde man hårt på gymmet, herregud vad skönt det är att vara helt slut när man lägger sig i sängen och bara däckar på stört! fattar dock inte hur jag inte kunde ta mig ur sängen idag, försökte med att sätta klockan på 08.00, sen 09.00 men blev inte riktigt så hehe, men men man ska väl få dra sig ibland oxå ;)
 
Börjar inte jobba förrän 15.30 idag iaf så hinner med både träning, några ärenden på stan och ev. förbi mina föräldrar innan jobbet :)
 
kommer bli en ganska lugn och skön vecka, jobbar hela veckan utom torsdag, ska bli skönt att vara ledig den dagen då älskling kommer hem iaf, eftersom man jobbar hela helgen innan han åker igen sen.
Detta suger lite faktiskt, e riktigt trist att knappt hinna umgås vissa veckor:( men men så ere.
 
Snart oktober iaf, shit vad tiden går fort! längtra till november då vi förhoppningsvis har bestämt oss för vart vi kommer att åka på semester i februari:) vill bara boka något nu så att man kan ha något stort att längta till!:)
Men innan dess blir det lite utgifter i oktober också, ska ha riktig fin fest för mamma då hon fyller 60 och ge henne en härlig present som hon verkligen förtjänar.
 
Så jaha, ska dricka upp mitt kaffe så man kan sätta igång med träning;) 
 
Startat dagen med en super god smoothie med kokosmjölk i, så gott!
Bilderna e dock ifrån min instagram ifrån förra veckan :P
 
 

Autumn.

Oh yes it is! Rainy days ahead.....
 
 
 
"I don't know, it's just something about ya
Got me feeling like I can't be without ya
Anytime someone mention your name
I be feeling as if I'm around ya
Ain't no words to describe you baby
All I know is that you take me high
Can you tell that you drive me crazy?
Cause I can't get you out my mind

Think of you when I'm going to bed
When I wake up think of you again
You are my homie, lover and friend
Exactly why

You light me up inside
Like the 4th of July
Whenever you're around
I always seem to smile
And people ask me how
Well you're the reason why
I'm dancing in the mirror and singing in the shower

La La Di, La La Da, La La Da
Singing in the shower
La La Di, La La Da, La La Da
Singing in the shower"
 
 
Text från: Shower med Becky G.

9 september

September redan, känns lite vemodigt, sommaren är över och det blir mörkare, men ska inte gå och deppa för det! ska verkligen försöka ta hand om mig sjäv denna höst/vinter, mat, träning, lugnt tempo (ibland iaf) hehe och försöka komma in i ett bra flyt med allt, plugget är ju över så har en massa tid för andra saker:)
syrran och jag har tagit tag i att boka in oss på box passet nere på actic igen och kommit igång med lite yoga:)
 
Startade dagen med lite träning och sen en mysig morgon stund för mig sjäkv med te, smoothie, tända ljus, vatten och ansiktsmask:) så härligt att ta hand om sig själv :)
Hunnit ta det lite lugnt idag iaf hehe fick i morse reda på att jag måste vara på jobbet redan vid 13.30 ist för 15.30, trevligt att få komp timmar men när man e inställd på att hinna med en massa innan jobbet ere trist:P
 
 
 
Förra veckan firade vi min syster och hennes familj, herregud hehe hela familjen fyller år inom loppet av 7 dagar hehe var himla mysigt.
Hade också en trevlig ledig helg, myskväll med älskling i fredags, fest hos oss med härliga vänner i lördags och bingolott med föräldrarna i söndags hehe :) helgen som kommer blir endast jobb.....
 
Ha en fin dag!
 
 
Firar syrran o henne familj
 
Myskväll med älskling
 
Fest hos oss
 
 

zarahkay.blogg.se

Mode. Musik. Familj. Mitt Liv.

RSS 2.0