25 Mars.

Herregud vad fort dagarna går! Man gör mycket men känns ändå som att man inte hinner med någonting :S
Redan slutet på mars, idag har vi iaf härligt soligt väder här i Småland :)
 
Morgonen har spenderats med min älskling, har ätit god frukost tillsammans och sitter nu och dricker lite kaffe, snart kommer syster och vi ska försöka få en del plugg gjort, efter det kommer även hennes barn och vå åker ner till mamma för att ha massa nygräddade våfflor klara tills hon och vår syster kommer hem från jobbet!:) blir mysigt, Blir det några över får pappa ta när han kommer hem ikväll ;)
 
Helgen spenderades med vänner och familj, var utgång i fredags och i lördags firade vi tidig påsk med älsklings mamma och sambo då dem är iväg nästa helg, senarepå kvällen var vi och bowlade:)
 


 
 
 
 

20 Mars.

Haft en härlig dag :)
morgonen började bra som ni såg i förra inlägget med smoothie, kaffe och lite lugn och ro med min tidning hehe :P
sen skulle man dargit ner direkt till gymmet men fick förhinder då grabbarna ifrån vårt fastighetsbolag kom och skulle byta ut vår fallfärdiga dusch som vi råkat ha sönder haha :P blev jätte fint nu iaf så är mkt nöjd!
sen kom älsklings kusin förbi och vi kunde dra iväg till gymmet så fort duschen var klar.
Körde riktigt bra på gymmet också, blev crosstrainer och mage, axlar och rygg med lite hantlar:)
 
I em. har det bara varit massa plugg med syster och kom nu precis hem ifrån tredje 3 timmars lektionen i medicin, puh! men riktigt intressant!
 
Nu ska jag ta det riktigt lugnt här hemma och bara gosa ner mig i soffan o slappa framför tv.n med goda äppelbitar, morötter och vatten, känner att jag är värd det!
 
Förresten, ni missade väl inte att dem hade 25% rabatt på allt på nelly.com mellan 18-20 ikväll? jag klickade iaf hem ett par nya Jeffrey Campbell skor, ett par som jag faktiskt suktat efter länge nu!:) tihi!
 
 

 
 

Godmorgon!

Hoppas ni har det bra!
Har en Härlig morgonstund innan gymmet:)

16 Mars.

Godmorgon, hehe precis vaknat och satt igång kaffe, lr precis vaknat....legat och dragit oss i sängen, så skönt :)
 
Igår hade vi en underbar ledig fredag ihop älskling och jag!
Mysmorgon hemma, härlig dag i kalmar tillsammans, gick runt i det fina vädret, lunchade gott och tog en kaloribomb till kaffe hehe, bara njöt helt enkelt.
Var sen tänkt att vi skulle lagat god mat/lr gått ut och ätit och sen gått på bio, men var så härligt att bara stanna hemma så lagade en god tacogratäng och placerade oss i soffan hemma istället:) men var lika trevligt det om inte bättre:)
Införskaffade faktiskt ett par nya löparskor också:) rea och allt:P
 
Nu blir det snart lite morgon smoothie, kaffe och lite Vampire Diaries! hihi:) senare middag och ikväll ska man jobba, precis som hela dagen och kvällen i mån:P
 

14 Mars.

Så mycket att göra på så lite tid!
 
Känner stressen kryper närmare, alltid lika roligt:P nemen e så mycket som man måste hinna göra, träna, plugga, jobba, spendera tid med familj och vänner, känns som att jag och älskling inte heller hinner umgås och då BOR vi ihop, hur kan det stämma!? men imorgon är vi båda lediga och då står det date på schemat!:) tihi
 
Iaf, har precis varit nere på gymmet och snart kommer syster hit för plugg och kaffe, sen bär det av till jobbet ikväll.
Förra helgen hittade vi på en del skoj, det var utgång på fredagen och lördagen var vi först barnvakter åt mina syskonbarn, myste framför tv.n och spelade wii hehe, sen var det party hos fina vänner, firade två som fyllt år:) mycket roligt var det iaf!:)
har hämtat och lämnat en massa paket, då det synd nog var fel på ett par skor jag fått hem:(, vänstra klacken var helt sne så man kunde ju inte gå i dem, skickad efter ett par till men var likadant, riktigt synd, men bara för att dem är så super duper snygga och bekväma så måste jag testa att beställa hem dem en gång till;) och hoppas på det bästa! det andra paret jag fick hem behöll jag men ska få dem i present av syster :P hehe
Har även fått hem lite nytt ifrån Nelly bl.a leopardskjortan jag bloggat om tidigare, passade på att använda den på partyt i helgen:)
 
Enjoy the pictures.....hehe
 

3 Mars.

Igår var vi på kalas ute i skogen hos älsklings mamma, alltid lika mysigt och trevligt!
När vi kom var de party på gång hos oss hihi var himla roligt.
Idag har man hunnit vara ute och gå i det härliga vädret och varit o hälsat på mamma och pappa tillsammans med syster, fick även ett arbete klart och inskickat där, skönt. Riktigt nöjd med mig själv oxå, fått tillbaka bedömning på 2 andra arbeten och fått riktigt bra betyg!:) behövde den där pushen nu, kan kännas jobbigt ibland.

Nu ikväll blir det söndagsmys i soffan!:)

2 Mars.

Haft en lång skön sovmorgon!:)
fått i mig en smoothie och snart blir det lite frukost, efter det måste man snart börja göra sig iordning eftersom vi ska på kalas och fira älsklingens mamma!
 
Bjuder på bilder ifrån Nelly High Heel Partyt!
De tre översta skorna är mitt första andra och tredje val av skor i ordning:)
 

1 Mars.

Heeeeii! Härliga fredag! och jag har ledig helg:)
Woop Woop.........Nej men det blir en soft kväll hemma hehe, kmr ågra vänner och käkar god mat, god dricka, snax och ev. film:) känner att man förtjänar en riktig hemma kväll med härligt sällskap och "vila upp sig" lite hehe Har jobbat idag och sen hunnit gå runt på stan med syster! fick med mig en ny väska hem:) hämtade även ut ett paket!:) tihi
Bjussar på lite bilder från dagen, snart kommer även bilder ifrån Nelly High Heel Partyt:) Gud vad härligt det är att bara trampa runt kring en massa skor med ett papper i handen och bara kunna skriva upp dem skor man bara älskar och veta att man får hem dem HELT GRATIS!:)
 
Ha en fin helg allihop! :)
 
 
 

zarahkay.blogg.se

Mode. Musik. Familj. Mitt Liv.

RSS 2.0