Fredag, Sista november

TGIF!;) Hoppas att alla hittar på ngt trevligt ikväll! Blir inte så mycket för mig, ska jobba hela helgen med denna nedrans förkylning, går på redan ikväll. Men så länge man inte har ngn feber så sliter man!:) hehe. men jag ska inte deppa, jag festade ju faktiskt te att lite i onsdags ("lill lördag") skönt att ha lediga dagar i veckorna med:) Såg förresten en hyfsat bra film i går kväll, den nya Total Recall, vi tänkte sett resident evil retribution också men blev så himla sent och var super trötta, men hoppas den är lika bra som de andra filmerna:) På tal om ngt helt annat så har jag vatt så glad, då min söta barndomsvän varit hemma ifrån Sthlm och hälsat på i ngra månader nu. Förra helgen följde hon faktiskt med oss upp för att hämta saker då hon bestämt sig för att flytta hem hit igen ett tag:) wihi. Har saknat dig:) Men jobb kommer först, så vi ses om en månad igen gumman!:) Haha snygga vi kan vara då! Jag, syrran och Sennita hehe :P

Ruskväder

Trotsade faktiskt både förkylningen OCH ruskvädret ikväll för att ut och handla lite. Kom på att vi hade skinkschnitzel i frysen så fick för oss att fixa till lite mys middag ikväll:) Blir att krypa upp i soffan, äta god mat med lite tända ljus och en film!:)

Thursday

Usch vad man vaknade upp piss dålig idag då, har inte orkat ta mig ur sängen förrän nu, så förkyld o hes från igår haha men det var det värt. Hade det riktigt kul, massvis med folk och Sabaton levererade riktigt bra live!
men känner att det är riktigt skönt och vara hemma själv några timmar till just nu iaf så man får vila rösten ett tag:) så idag blir det inte mycket gjort här hemma, får slappa framför tv.n och kurera mig med honungs te
blir tyvärr även att hoppa över gymmet idag då man ska orka jobba hela helgen med.
Lite synd, hade velat mysa till att hos mina föräldrar på söndag, då det redan är första advent, men får bli nästa
helg.
 
Är lite positiv iaf, har fått hem mitt nya par Jeffrey Campbell skor!:) och fått leveransbesked på mitt andra par som snart kommer att anlända!:)
 
 
 
Bjuder på lite bilder från igår också!:)
Älsk som håller i sabatons trumpinne, som vår polare stefan, som är på tredje och fjärde bilden fångade:)

Sabaton Ikväll Då!

Ja hörrni, har inte varit på topp idag, jobbat med en riktig förkylning. Men det stoppar inte mig, ikväll blire kalmar o sabaton på Palace med fina vänner!:)
Lagar lite mat nu innan älsk kommer hem ifrån jobbet, sen dags att göra sig klar inför kvällen!

Just nu spelas Kesha-Die Young på hög nivå för att få upp party humöret!

Blir väl ett lite längre inlögg och bilder i mån!:)

Åh Du Underbara Huvudstad

Var i underbara Stockholm i helgen med fina vänner, spenderade fredagkvällen hemma hos vår vän som så snällt ställde upp med boende åt oss:) skålade med lite vin och snackade, massor.
På lördagen besökte vi Attitude Stockholm modemässa för att senare på kvällen gå på galafest i stadshuset (Blå Hallen)
Hängde på mässan hela dagen, fick testa på en massa saker och delades ut goddiebags åt alla!
Catwalks fyllda med fina kläder ifrån bl.a Halens, Chantal Thomass, Ida Sjöstedt, Fors och Mayla. Man kunde helt enkelt inte få nog.
På kvällen tog vi oss till Stockholm Stadshus för en helt overklig upplevelse, galafest i Blå Hallen med 3-rätters middag underbara kreationer på catwalken och vart du än vände dig stod top designers, fotografer och folk som filmade. Under måltiderna visades designerna Ida Sjösted, Lars Wallin och Julien Fornies helt förtrollande kollektioner på catwalken! - Gåshud, tro mig!
Man kände hur man bara ville suga åt sig så mycket som möjligt av denna upplevelse!
Var riktigt kul också att syster och jag gick fram och hälsade på bloggerskan Kenza som också var på galan:)
Tog foto men usch så ful jag blev på den bilden vet inte om jag vågar lägga upp den haha.
 
Bjuder här på lite blandade bilder från mässan o galafesten!
 
 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

zarahkay.blogg.se

Mode. Musik. Familj. Mitt Liv.

RSS 2.0