30 Mars.

OMG har redan varit hemma en månad asså, herregud vad tiden går fort....
 
har hunnit komma tillbaka in i rutiner med jobbet iaf, vill även komma tillbaka med tärningen och kosten men känns lite segt just nu, har kunnat köra lite men känns som att man bara e seg och hängig, är hemma från jobbet idag då mina handleder inte vill vara med och leka, får lätt överansträngda handleder och fingrar :/
men men bara jag vilar så ska det gå över säger dem.....vi får väl se.
 
Hade iaf the time of my life i Mexico, var så underbart, skulle verkligen vilja åka tillbaka, e så jobbigt att det är så långt bara och man e så nedrans flygrädd, usch kan juh erkänna att jag inte alls mådde bra på flygplatsen samma dag vi skulle åka till mexico, är så illa att jag kräks......eeuuu....men men jag tog mig igenom det och kunde njuta av den underbara värmen och naturen i playa del carmen!:)))
 
Vi njöt av god mat, drinkar, öl,öl och öl hehe ;P, poolen, stranden, utflykter och massa annat roligt!
vi snorklade jättemycket, i olika cenotes (typ droppstensgrottor) både öppna och stängda, som sträcker sig under hela yucatan halvön, vi snorklade i laguner och tillsammans med jätte stora fina sköldpaddor! så underbart otroligt! vi njöt av en härlig catamaran tripp ut till Isla Mujeres där vi strosade runt vid marknaderna, åt gott och drack drinkar ur kokosnötter!:) kan det bli bättre? och alra mest njöt vi av den underbara solen!
 
Njut av dem vackra bilderna :)
 
 

zarahkay.blogg.se

Mode. Musik. Familj. Mitt Liv.

RSS 2.0