28 Februari.

Oj vad tiden går fort, sista februari......
Har varit hemma nu i 2 veckor iaf, varit skönt att komma tillbaka och bli hemmastadd igen, känns ifs att man tagit tag i jobbet igen och plugget, dragit på mig en förkylning och känner mig väldigt trött, känns som att man inte kommit tillbaka riktigt i just vardagsrytmen än hehe :P
Hade det helt underbart där borta, nu när man varit hemma ett tag vill man bara iväg igen hehe, har redan börjat titta på en massa andra resor hehe :)
Har badat, solat, varit ute på en underbar paradis ö, simmat med delfiner, ätit och druckit gott, det har helt enkelt varit underbart!
en av helgerna där nere Lördagen den 8.de februari hade min fina Sebastian planerat en helt underbar kväll, vi hade bokat bord på en jättefin restaurang, fick ett privat bord utanför med utsikt över det öppna havet under en stjärnklar himmel! vi äter en mycket god 3-rätters middag och min fina älskling ger mig 2 jätte fina tavlor, 1 med en mycket fin text på och en annan med fina ord som han tyckte om mig, (tyckte dem var fina men vissa ord vara lite "konstiga" nästan på så började undra lite) men sen berättade han att man kunde läsa själva texten på ett annat vis och då såg jag att det stod, DU ÄR och sen alla ordens första bokstäver uppifrån och ner blev det Förlovad! hihi så söt han e! efter det gick han ner på knä och gav mig en så fin ring, jag blev så överraskad!<3 Älskar dig min fina Sebastian Zak!
Alla runt omkring oss har varit så fina och grattat och lyckönskat oss med blommor, chokladaskar, fina kort och gåvor:) jag är så lycklig!:)
 
Här är några av bilderna:)
 
 
 
 
 
 

zarahkay.blogg.se

Mode. Musik. Familj. Mitt Liv.

RSS 2.0