31 Oktober.

Som vanligt i slutet av varje månad, hur kan det gå så fort? redan november  ju! shit!, går snabbt till jul nu asså:P
känns som att man redan borde ta tag i allt som ska göras inför jul hehe, usch hemskt när man blir stressad 2 månader innan :P
 
Iaf lite seg idag och känner mig lite förkyld:( så startar dagen med en god blåbär/hallon/lätt vaniljyoghurt smoothie! gjorde samma sak i förgår, är så härligt:) känns som att det piggar upp en lite:)
 
Älskling har även kommit hem igen, kom redan igår då dem var klara i Stockholm, men han jobbar i Kalmar idag men alltid härligt när han kommer hem tidigare:)
Längtar tills han kommer tillbaka i em, får svar idag på hur han kan får ledigt, om vi kan åka dit vi vill i januari eller om vi måste göra lite ändringar i våra planer, förhoppningsvis går det som planerat!:)
 
Hade planerat att dra ner till gymmet idag med syster när hon slutar vid 14, men känner mig ganska nedsatt, förkyld som sagt och seg, så kanske räcker med en uppiggande powerwalk hehe känns som att man måste försöka bli pigg tills ikväll då det är 3 timmars lektion igen.
 
Har även fått hem lite nytt, var en snabbis i kalmar igår med syster:) hittade 2 fina kjolar på BikBok,
fick även hem min första GlossyBox här om dagen och min fina älskling kom förra veckan hem med en ny laptop till lilla mig:) sötnosen! jag fick nämligen en i födelsedagspresent, men den hann jag aldrig använda innan älskling tog med den iväg till jobbet i 1 vecka och sen var den sönder, hehe så han köpte en ny:) han e så söt!:)
 
 
 
 
 

29 Oktober.

Herregud! vilken storm det var i går, slapp ju det värsta på dan när man var på jobbet men regnet kom när man skulle hem, kände att man bara skulle ta sig hem, in och sen inte gå utanför dörren mer hehe, man hade ju isf blåst bort, syrran o jag öppnade fönstret och stod med huvudet i blåsten haha, fy fasen håret ställde sig upp:P
fick även lite plugg gjort och körde sedan på en lugn kväll framför tv.n med gott kaffe :)
 
Helgen gick fort men det var en mkt trevlig en:) fredagen var det ju tjejkväll/modekväll här i nybro:) hade det riktigt trevligt:) blev bjudna på tacobuffe och en valfri dricka, körde ju på öl självklart hehe :P
efter det var det modevisning ifrån de olika butikerna som skulle ha öppet på kvällen för alla oss brudar som ville shoppa loss:P (Torg Ett, Grattes, Var Dag och Stjärnurmakarna) bjöds på drinkar inne på varje affär och alla hade 20% på allt i butikerna:), hittade faktiskt en svart långklänning som jag köpte, riktigt nöjd, då fick man även en goodiebag på köpet:) (innehöll lite nagellack, strumpor, scarfs och lite småplock)
 
Lördagen firade hela familjen vår fina mamma:) sågs hemma hos mamma o pappa och tog en fördrink och gav presenter, för att sedan åka in till kalmar och äta middag på Larmgatan 10:) så mysigt och trevligt!:) god mat och god dricka och många skratt!:)
 
På söndagen var det dags för min älsklings morfars kalas:) så spenderade 2 timmar där, åt god smörgåstårta, kaffe och fika med en massa släkt:) alltid lika trevligt!:)
 
 
Alla kom inte med på bilden:/ hehe, pappa, ena syrran och hennes man sitter bakom kameran ;)
 
 
 
 
 

27 Oktober.

Söndag:) sköna lugna söndag hehe :P
kände mig riktigt utvilad i morse, vaknade ändå sent och hade ju ändå en timme till godo:) hehe
 
varit på kalas hos älsklings morfar och sitter nu o väntar på att mina föräldrar ska komma till oss o käka lite middag innan bingolotto spel;) blivit standard på våra söndag kvällar nu haha:P men vad fasen, man kan ju aldrig vinna om man inte spelar, eller hur?
så....mjukis på o slapp framför tv.n innan dess, ha en fin kväll!
 
 

Tjejkväll/modekväll.

Snart tjejkväll/modekväll:)
 
 
 
 

25 Oktober.

Ledig fredag!:)
 
Härligt och min älskling kom hem i går kväll! just nu är han i kalmar på ett möte men snart kommer han tillbaka:)
Vi ska kika runt lite och bestämma oss för en resa nu, då vi kommer att åka iväg i början av januari eftersom att vi mellan jul och nyår firar våran årsdag, detta året firar vi hela 10 underbara år tillsammans!:) <3
är lite svårt att komma iväg precis mellan jul och nyår då vi redan har planer för jul och jag jobbar nyår, så får bli ibörjan av januari:) det lutar en hel del åt att vi vill tillbaka till Paris, men får se, kanske får bli ngt varmt land istället:P vi får väl se:)
Ikväll ska syster, jag och en vän ner på stan då det är modekväll här i lilla nybban:P häftigt och kul att dem fixar ngt sånt här oxå:) brukar ju mest bli kalmar annas:) kommer bli trevligt, dock blir det inte så sent för min del då jag jobbar redan kl 07.00 i morgon bitti och vill inte vara trött då vi ska fira vår fina mamma i mån och gå ut och äta fin middag i kalmar med hela familjen!:)
 
just nu tar jag det iaf riktigt lugnt, är så trött, vet inte varför men det kommer i perioder, ibland e jag så pigg o alert så att jag inte vet vart jag ska ta vägen och jag klarar av att hinna med allt!:) sen blir jag bara så trött och allt är jobbigt, men men försöker se positivt på situationen:)
 
ha en fin dag allihop!:)
 
 

22 Oktober.

Tips för idag!
 
Kl 12.00 idag är det hela 70% på Jeffrey Campbell skor på Members.com
Gå in och kika vettja:)
 
 
 
 

Tjejkvällen.

Bjuder på några bilder ifrån i lördags då jag var på tjejkväll hos en fin vän:)
vi var 8 härliga brudar som hade en riktigt trevlig kväll, vi skulle alla 2 och 2 bjuda på vars en drink:)
synd nog tog jag bara kort på 2 då jag glömde ta kort på den sista eftersom vi skulle skynda oss för att börja dra oss in mot kalmar för en kväll på puben:) var iaf en mkt god jordgubbsdrink :) och syrran o hennes vän som skulle ha bjudit på mousserat vin hann inte med det, men men det blir fler gånger!:)
 
Sangria:)
 
Piggelin
 
 

21 Oktober.

Måndag igen......men e iaf ledig!:)
 
Idag har jag endast pysslat här hemma, tvättat, diskat och plockat lite, har även haft syster, hennes man o freja på besök en stund:) Mkt trevligt!
 
Har iaf verkligen njutit av denna lediga helg! varit på spa, haft mysig tjejkväll + utgång och mysig hemmakväll i söndags hos mamma och pappa med middag och bingolotto:P hehe, för första gången kom man fram när man ringde:) wow!! fick ringa in då vi hade rätt slutsiffra för att vinna en Thailandsresa! fick slå in alla lottnummer och telenummer och allt så hoppas dem hör av sig i veckan!:) vore ju riktigt häftigt!:P
 
Här kommer lite bilder från i fredags då älskling och jag var på Ronnebybrunn Spa:)
 
 
 
 
 

16 Oktober.

Har ju helt och hållet glömt bort att lägga upp bilderna ifrån Kreta i somras med familjen! hade iaf en helt underbar tid där! saknar allaredan sommaren!, men men snart är det jul ;) och sen går det fort....hoppas vi:) hehe
 
Har äntligen haft en ledig dag:) jobbat helgen och måndag, tisdag, känns i huvudet och kroppen, men men har sovit ut idag och tagit en lugn skön frukost framför tv.n.
Så förmiddagen var lugn, efter det kom syster och det var dags att ta tag i pluggaandet då vi har prov imorgon! iiih, alltid lika nervös! fy fasen har suttit sen 13.00 och framtills nu (19.30 typ) men men hoppas att ngt har fastnat, nu får man försöka ta det lugnt så man inte råka "putta ut" ngn information :P hehe sen försöka putta in lite till imån efter jobbet.
Ska verkligen njuta på fredag då jag och älskling drar iväg på avslappnande spa med massage och ansiktsbehandling, bubbelpool bastubad, ute jacuzzi, 3-rätters middag häng i baren och sen en härlig frukostbuffe morgonen efter:), ska verkligen bara slappna och njuta:)
kommer sen hem på lördagen och på kvällen ska jag och syrran på tjejkväll + utgång:) kommer bli en toppen helg!:)
 
Här kommer en massa bilder ifrån Kreta!:) hehe
 

Tiden Går Fort.

Herregud vad tiden bara flyger iväg!
då var man där igen, har inte hunnit skriva på ett tag nu. Många bollar i luften och många planer.
Man ska hinna med allt och alla och där emellan sig själv samtidigt som man jobbar, det blir mycket och vissa saker får lida för det.
 
Men lite uppdatering sedan sist, har börjat plugga igen...och det känns verkligen. hehe
har varit och firat min vän som fyllt 25, har varit på mycket trevlig tjejkväll, man måste verkligen se till så att man hinner med sina vänner, umgås, prata och bara spendera massa tid tillsammans!
har även passat på att spendera mycket tid med min älskling så fort han e hemma och vi har äntligen bokat lite tid för oss själva, ska om ca 11 dagar åka iväg till ronnebybrunn och bara slappna av och njuta lite:) ska bli riktigt skönt!:)
 
Bjuder på lite random bilder jag hade på mobilen hehe :P
 
 
 
 
 

zarahkay.blogg.se

Mode. Musik. Familj. Mitt Liv.

RSS 2.0