27 februari.

OCH det är lönedag! hehe:P inte för att det spelar så stor roll då jag inte hade tänkt att införskaff ngt speciellt men ändå, känner mig alltid glad när jag får lön hehe :P
däremot är det inte lika roligt när jag nu måste sitta med räkningarna och lägga in dem, var dock inte så många denna månaden hmm.....haha:P
har nu en ledig dag efter jobb fre, lör, sön, mån och tis, skönt:) dock hart jag en massa och göra ändå, konstigt det där....?
Ja ja just nu står min syster yster jennie o köket och fixar "morgon" smoothies till oss med blåbär, hallon och mango:), sen blir de lite kaffe. Snart dyker även min andra syster upp eftersom vi på vår lediga dag hade tänkt få lite plugg gjort :P
ikväll mellan 17-20 blir det föreläsning och efter det hade jag tänkt att roa mig lite.
Ska in till kalmar med ngra polers på nelly hig heel party som vi var på 2 st förra sommaren! super nice:) de 100 första får ju välja ett par gratis skor och får en goodiebag:) men blir hem tidigt efter det för min del eftersom man jobbar tidigt i morgon bitti, festandet får vi spara till helgen!:)
 
Ha en fin dag!
 

Leopard!

Har verkligen fastnat för leopardmönster! riktigt snyggt:)
eller vad tycker ni?
 

22 februari.

Ja eftersom jag inte kunnat blogga på ett tag så tänkte jag bjuda på lite bilder från den senaste veckan som ist blivit uppdaterad på min instagram, där jag heter: sarah_wl, följ gärna;)
Bilder ifrån alla hjärtans dag, härligt fredagsmys, födelsedagsfest, fint väder och o en fin orkidé
 
Haha så söt Minka blev i bakgrunden då:P Gäsp eller!
 
 
 
 

21 februari.

Ååååh, det är ngt allvarligt fel på vår dator! kan nästan inte komma in på ngt, shit asså!
Har försökt logga in på min blogg ett tag nu och äntligen fungerade det!
Så ber om ursäkt att jag inte varit så aktiv!
 
Iaf, uppdatering.
har alltid väldigt stressigt känns det som, plugg, jobb gymmet och annat övrigt man ska hinna med!
Känner mig dassig också, har kännt så riktigt länge nu men det vill aldrig släppa:(
Ja kan ju även berätta att jag trillade dit igår haha, var inne på members och dem hade 50% på Steve Madden skor, ett par skor som jag velat ha sååå länge plus ett par som bara var så drop dead gorgeous så jag bara inte kunde motstå dem! iiiih, längtar tills dem kommer hem och sitter på mina fötter! OCH tills snön försvinner då!
Som jag sagt tidigare, tycker jag att ni borde gå in och bli medlemmar där, super bra priser på underbara skor och kläder!:) även annat så som resor och saker till hemmet.
 

Valentines Day!

Happy valentines Day!:)
Vad gör ni idag?
Jag spenderar dagen/kvällen med min älskling!<3 middag o mys!
Ha en fin kväll!:)

11 Februari.

Har inte riktigt hunnit med att skriva ngt i helgen hehe, känns som att den varit fullproppad, vilket den ju egentligen har, fullproppad med härliga saker!:)
Vart ju Girls night i fredags hos en kompis i Kalmar, blev en girls night in by the way, vi hade det så himla trevligt och snackade om allt mellan himmel och jord så klockan hann bli mkt innan vi kom på att vi hade tänkt gå ut:P
ah vi diskuterade väl det lite ändå hehe men äh blev inget med det, bjöds på härlig pizza och snax också hehe, så som sagt tidigare så får man äta skit om man blir bjuden ;) lr vad säger ni? var riktigt gott iaf hehe
 
Lördagen var det ju inflyttningsfest/25 årsfest som gällde, som vi hade köpt presenterna för i fredags:), var riktigt roligt, nice hus dem hade skaffat sig:), dansade natten lång och träffade massa härliga vänner!
Bjöds även på bål och senare under natten togs det fram korv med bröd, själv e jag inte så förtjust i korv men blev ett bröd då det sög lite i magen när alla andra åt:P hehe
 
Tänkte att jag bjussar på en del bilder från helgens gång!:)
 
 
 

8 februari.

Hello!
Fredag igen och jag har fyra dagar av ledighet framför mig!:) härligt!
Har haft en lugn fredag hittills, varit runt på stan med Sennita, min barndomsvän som är tillbaka från Sthlm igen!:)
hunnit inhandla lite presenter inför imorgon då vi ska iväg :)
Ikväll ska vi in till en fin vän i kalmar på lite härlig girls night/vinmingel:) blir ev. lite utgång senare under kvällen men vi får se:) kommer iaf att bli riktigt trevligt!:)
 
 
                                         VS
 
 

7 februari.

"Godmorgon"....kanske God förmiddag hehe:P
Ska snart ner till gymmet, sitter bara här medan jag försöker få i mig min iskalla smoothie utan att få brainfreeze
haha:P
Kikar runt lite som vanligt och så himla nice, upptäckte att Nelly.com har fått in två par nya Jeffrey Campbell skor, bland annat mina Favoriter, Lita Buckle, Gaah! jag som inte ska handla! Orättvist hehe ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

I Need Summer And Colors.

Bilder Lånade Från Lookbook.nu

6 Februari.

Hallå där!
Har idag hunnit med crosstrainer på gymmet, fått i mig en god nyttig frukost, pluggat och druckit kaffe med båda mina fina systrar och ätit god lunch på stan med äldsta syster:) mysigt!
På vägen hem fyndade jag även en "tillsvidare sport BH" haha, då min nuvarande e sönder och sliten och den jag vill ha just nu inte finns i min storlek.
 
Nu får det bli lite mer plugg innan lite magträning här hemma och efter det är det lugnt tills syster kommer tillbaka från sitt möte och vi ska vidare på ett studiebesök:)
 

5 februari

Redan februari asså!
 
Usch har varit nere ngra dagar nu, känns som att jag kommer bli sjuk snart men förhoppningsvis inte! har inte tid med det just nu med både jobbet, plugget o träningen. Är så himla trött bara, kan ligga och sova hela dagen känns det som.
Är ledig i mån så ska hinna ner till gymmet innan jag ska plugga med syster, ska försöka hinna handla lite med innan, skaffa hem lite bär, frukter och annat smått och gott som man känner att man behöver nu när man e lite snuvig:P 
 
 
Försökte pigga upp mig själv genom att kika runt lite på Loobook.nu hittade lite fina outfits :)
 
 
 

zarahkay.blogg.se

Mode. Musik. Familj. Mitt Liv.

RSS 2.0